Boston Bruins kohautti ilmoittamalla Mitchell Millerin sopimuksesta. Kolme päivää myöhemmin muun muassa rasistisista solvauksista ja kiusaamisesta tunnettu lupaus on irtisanottu.

NHL:n komissaari Gary Bettman sanoi Tampereella, ettei sopimuksesta konsultoitu lainkaan NHL:ää. Millerin olisi kuulemma täytynyt käydä läpi paljon asioita saadakseen luvan pelata taalaliigassa.

Bruinsin presidentti ja seuraikoni Cam Neely kommentoi seuran tienneen 14-vuotiaana tapahtuneista asioista, kuten pisuaarissa raahatun karkin syöttämisestä kiusaamisen kohteelle. Sopimuksen purkamispäätös tehtiin uuden informaation vuoksi, mutta julkaisussa ei tuotu esille, mitä tämä uusi tieto oli.

Bruins ei ollut sopimuksen tekemisen eikä The Athleticin mukaan 49 minuutin sisällä sen purkamisesta ollut missään yhteydessä Millerin uhrin perheeseen. NHL:ään 20-vuotiaaan puolustajan varasi kaksi vuotta sitten neljännellä kierroksella Arizona Coyotes, joka poisti tämän pian draftin jälkeen organisaatiostaan kohun yllyttyä.