Boston Bruins ja Vancouver Canucks ovat päässeet yhteisymmärrykseen vaihtokaupasta. Hyökkääjä Jack Studnicka siirtyy Vancouveriin vaihdossa maalivahti Michael DiPietrosta ja puolustaja Jonathan Myrenbergista.

23-vuotias Studnicka on Bostonin 2. kierroksen varaus vuodelta 2017. Viime kaudella hän iski AHL:ssä 41 otteluun vahvat tehot 10+25=35, mutta NHL:ssä vastuu on jäänyt vähäiseksi.

DiPietro oli puolestaan aikanaan ikäluokkansa hehkutetuimpia maalivahtilupauksia. 23-vuotias maalivahti ei kuitenkaan ole löytänyt ammattilaisena samanlaista menestystä kuin juniorina. Viime kaudella hän pelasi AHL:ssä 34 ottelua torjuntaprosentilla 90,1. DiPietro jätti Vancouverille vaihtopyynnön jo kuukausia sitten.

19-vuotias Myrenberg puolestaan pelaa ensimmäistä täyttä ammattilaiskauttaan Ruotsissa. Hän on iskenyt yhdeksässä HockeyAllsvenskan ottelussa tehot 1+2=3.