Philadelphia Flyers jatkoi viime yönä vahvaa alkukauttaan kaatamalla Nashville Predatorsin lukemin 3-1. Ottelun puhuttanein tapahtuma oli kuitenkin Nashville-puolustaja Mark Borowieckin pelottava loukkaantuminen.

Borowiecki oli huonossa asennossa, kun häntä taklattiin päädyssä. Taklaus ei ollut kova, mutta Borowiecki ilmeisesti löi päänsä laitaan. Puolustaja jäi liikkumattomana jäähän makaamaan.

Nashville-pelaajat kerääntyivät Borowieckin ympärille, kun häntä nostettiin paareille. Myös Flyersin pelaajat kävivät vielä tsemppaamassa puolustajaa, kun häntä vietiin ambulanssiin.

Borowieckin loukkaantuminen säikäytti Philadelphian Nicolas Deslauriersin, joka tappeli hyvässä hengessä Borowieckin kanssa ottelun ensimmäisessä erässä.

– Minulla ei ole vihaa tai mitään ketään vastaan, kun tällaista tapahtuu. Tällaista ei toivoisi kenellekään, Deslauriers kommentoi.

– Lätkän ulkopuolella me olemme kaikki ihmisiä. Tuollaista ei haluaisi joutua näkemään. Se oli outo onnettomuus. Tiedän, että hänellä on kaksi lasta ja kaikkia. Terveys on kaikkein tärkeintä, joten toivotan hänelle kaikkea hyvää ja yritän ottaa häneen myöhemmin yhteyttä.

Nashville tiedotti myöhemmin, että Borowiecki oli tajuissaan ja hänen kaikki raajansa liikkuivat, kun hänet kuljetettiin sairaalaan.

Bally Sports: Preds

@PredsOnBally
Teammates gathered around for support as Predators defenseman Mark Borowiecki needed to be stretchered off the ice following a collision behind the Flyers net.

Stay tuned for updates.