Vancouver Canucks on taapertanut NHL:n alkukaudesta kunnolla. Kolme peliä on tuonut kolme tappiota, ja vieläpä todella tylyllä tavalla.

Edmonton Oilersia ja Philadelphia Flyersia vastaan Canucks oli avaustauoille tultaessa niskan päällä 2-0, viime yönä Washington Capitalsia vastaan Vancouver keikkui suhteellisen turvallisen tuntuisessa kahden maalin johdossa (4-2) toisella tauolla.

Yön matsi kuitenkin kääntyi, ja meni Capsille maalein 6-4.

– Luulenpa, että tällä hetkellä ”henkisesti heikko” on hyvä arvio kuvaamaan meitä, Canucksin päävalmentaja Bruce Boudreau sanoi NHL:n nettisivuilla kysyttäessä, johtuvatko ongelmat fyysisistä vai henkisistä jutuista.

– Kun hommat rullaavat, sitä meinaa odottaa hyviä asioita tapahtuvan. Kun on vaikeaa, odottaa pahaa tapahtuvan.

– Esimerkiksi nyt näytti siltä, ​​että korttitalo alkoi romahtaa ja pelkäsimme voittamista.

Joukkue piti tappion jälkeen pukukopissa kokouksen.

– Emme voi hyväksyä tätä, tällä kaudella tehot 1+1 (-2) summannut Canucksin kapteeni Bo Horvat puhisi viitaten kolmeen peräkkäiseen johdon menettämiseen ja tappioon.

– Pidän itseäni tilivelvollisena. Minun pitäisi olla parempi. Onneksi meillä on jo pian peli Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Canucks teki Capitalsille koetun tappion myötä jokseenkin kyseenalaista historiaa. Joukkue on NHL:n nettisivujen mukaan ensimmäinen koskaan, joka on hävinnyt kolme ensimmäistä matsia menettäen näissä useamman kuin yhden maalin johdon.