Tampa Bay Lightningin puolustaja Ian Cole on valtavan kohun keskellä. Anonyymi Twitter-tili on syyttänyt häntä alaikäisen houkuttelemisesta seksuaalisiin tekoihin (grooming) ja seksuaalisesta väkivallasta.

Tampa Bay ja NHL ovat aloittaneet tutkinnan asiasta. Cole on toistaiseksi hyllytetty seuran toiminnasta.

– On kestänyt vuosia, että olen löytänyt rohkeuden astua asian kanssa julkisuuteen. Olen päättänyt tehdä niin anonyymisti, koska uskon tämän olevan ainoa tapa välttää häirintä ja kosto, Emily Smith -niminen Twitter-tili kirjoittaa.

– Ensimmäinen seksuaalinen kontaktini Ianin kanssa tapahtui, kun olin alaikäinen ja lukiossa. Hän oli pelannut jo muutaman vuoden NHL:ssä siinä vaiheessa. Hän oli hyvin tietoinen iästäni, ja että olin teini lukiossa. Hän painosti minut harrastamaan seksiä sinä iltana, vaikka tein selväksi, etten halunnut.

Syytösten mukaan Cole painosti häntä toistuvasti alaikäisenä seksiin, ei suostunut käyttämään kondomia ja kehuskeli teollaan myöhemmin joukkuekavereilleen. Smith kertoo, että kun hän lähti yliopistoon, Cole löysi uuden alaikäisen tytön samasta lukiosta.

Voit lukea Smithin tarinan ja syytökset kokonaisuudessaan alta.