Edmonton Oilers kukisti NHL:n harjoitusottelussa Seattle Krakenin loppulukemin 5-3 Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi pelasi ottelussa Oilersin ykkösketjussa yhdessä Connor McDavidin ja Evander Kanen kanssa. Puljujärvi pääsikin viimeistelemään ottelussa maalin komean sommitelman päätteeksi. Tyson Barrie syötti ensin McDavidille, joka löysi Puljujärven lavan maalin edustalta. Tästä suomalainen ei erehtynyt, vaan tasoitti ottelun tuossa vaiheessa 2-2:een päätöserän alkupuoliskolla.

Puljujärvi kellotti ottelussa jääaikaa 14 minuuttia ja 59 sekuntia. Hän pääsi laukomaan maalia kohti kaikkiaan viisi kertaa.

– Jessellä on iso kroppa ja hän luistelee hyvin. Hän on parhaimmillaan, kun hän on fyysinen. Hän karvaa hyvin, voittaa kiekkoja ketjukavereilleen, menee maalille ja iskee kiekkoja sisään. Sitä hän teki tänä iltana, supertähti McDavid kehui Puljujärveä Oilersin verkkosivuilla.

Myöskin Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroft yltyi kehumaan Puljujärven esitystä.

– Kyllä, hän teki paljon hyviä asioita tänä iltana. Hän teki ison maalin, jonka uskon auttaneen häntä tuntemaan pelaamisensa paremmaksi. Kun katsoo hänen tekemäänsä maalia, se lähti hänen taklauksestaan, jonka jälkeen hän meni maalille. Kun hän pelasi Connorin kanssa, tulivat hänen luontaiset taitonsa esiin. ​​Connorilla on tapana tehdä sitä ihmisille, Woodcroft sanoi.

Oilersin harjoituspelit ovat nyt paketissa. Joukkue avaa NHL-kautensa lokakuun 13. päivä Vancouver Canucksia vastaan. Puljujärvi pelasi harjoituskaudella kaikkiaan viisi ottelua tehoin 1+1.

Näet Puljujärven viimeistelemän maalin alta tai täältä.