Sean Avery on valittu useissa äänestyksissä NHL:n vihatuimmaksi pelaajaksi. Hyökkääjä muistetaan ennen kaikkea vuosia kestäneestä vihasuhteesta maalivahtilegenda Martin Brodeurin kanssa. Avery muun muassa haukkui Brodeurin toistuvasti läskiksi.

Averyn tempaukset ovat jatkuneet myös siviilielämässä. Viimeisimpänä entinen pelaaja sai julkisen raivokohtauksen, joka tallennettiin videolle.

Avery oli vahtimassa tuttavansa taloa, kun hän mitä ilmeisimmin huomasi yhden kadulle parkkeeratun auton tukkivan toisen ajotien. Avery kävi raivoamaan 16-vuotiaalle kuskille ja tämän läheisille.

– Seuraavan kerran, kun joku teistä parkkeeraa autonne tuohon, katkon teiltä tuulilasinpyyhkijät, Avery uhkailee TMZ:n omistamalla videolla.

Kun Averya pyydettiin lopettamaan alaikäisten uhkailu, ex-kiekkoilija yritti haastaa tappelua.

– Annan sinulle ensimmäisen. Voit potkaista tai lyödä minua, Avery sanoi ja nojautui eteenpäin.

Videolla Averylta kysyttiin, miksi hän uhkailee 16-vuotiaita väkivallalla ja heidän autojensa tuhoamisella. Avery vastasi, että muuten nuoret eivät opi. Lisäksi Avery haukkui videon kuvannutta henkilöä toistuvasti lyhyeksi sanoilla, jotka ovat loukkaavia termejä lyhytkasvuisille.