Pittsburgh Penguinsin GM Ron Hextall on ilmoittanut kaikille 31:lle NHL-seuralle, että puolustaja Pierre-Olivier Joseph on kaupan. Asiasta raportoi DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

23-vuotias Joseph on näillä näkymin jäämässä Penguinsin puolustuksessa ylimääräiseksi mieheksi, eikä Hextall halua menettää lupaavaa kanadalaista ilmaiseksi siirtolistalle.

Joseph pelasi viime kaudella NHL:n puolella vain neljässä ottelussa. 188-senttinen ja 84-kiloinen puolustaja teki viime kaudella AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin joukkueessa 61 ottelussa komeat tehopisteet 10+23=33.

Joseph on alkujaan Arizona Coyotesin vuoden 2017 ensimmäisen kierroksen 23. varaus. Joseph kaupattiin Penguinsiin kesällä 2019. Vaihtokaupassa toiseen Coyotesiin matkasi kokenut pistelinko Phil Kessel.