Florida Panthers on tehnyt kolmevuotisen jatkosopimuksen superlupaavan maalivahtinsa Spencer Knightin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 13,5 miljoonaa dollaria, joten Knight tulee tienaamaan uudella sopimuksellaan 4,5 miljoonaa dollaria per kausi.

21-vuotiaalla Knightilla on tulokassopimustaan jäljellä vielä alkavan kauden verran. Näin ollen nuorukaisen uusi sopimus astuu voimaan kaudesta 2023-24 eteenpäin ja on voimassa kauden 2025-26 loppuun asti.

Menneellä kaudella Knight pelasi NHL:ssä 32 ottelua, joissa hänen torjuntaprosentikseen muodostui 90,8%. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,79 ja hän pelasi myös kaksi nollapeliä. Lisäksi Knight pelasi AHL:ssä Charlotte Checkersissä 11 ottelua tilastoin 90,5%, 2,95 ja kaksi nollapeliä.

Knight pelasi jo toissakaudella uransa ensimmäiset NHL-ottelut. Hän torjui neljässä runkosarjaottelussa ja kahdessa pudotuspelissä. Knight on Panthersin ykköskierroksen 13. varaus kesältä 2019.