Arizona Coyotes on passittanut kuluvan vuoden varaustilaisuudessa 1. kierroksen 11. vuorolla varaamansa sentteri Conor Geekien takaisin junioriliiga WHL:ään.

Viime kaudella Winnipeg Icen paidassa 63 ottelussa tehot 24+46=70 iskeneestä 193-senttisestä kanadalaisesta odotetaan yhtä Coyotesin uuden tulemisen keulakuvista. Vielä sen aika ei kuitenkaan näyttäisi olevan, sillä nuorukainen pääsi pelaamaan vain kahdessa Coyotesin harjoitusottelussa, joissa superlupaus merkkautti yhden syöttöpisteen.

Koska Geekie täytti 18 vuotta vasta toukokuussa, ei Coyotes voi lähettää tätä farmiliiga AHL:ään tällä tai edes ensi kaudella. Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että tulevaisuuden NHL-tähdeksi povailtu isokokoinen taituri pelaa junioriliigassa vielä kaksi seuraavaa kautta.

Geekie muodosti viime kaudella yhden WHL:n viihdyttävimmistä tutkapareista yhdessä Matthew Savoien kanssa. Savoie varattiin NHL:ään Buffalo Sabresin toimesta kesän varaustilaisuuden kärkipäässä, 1. kierroksen 9. vuorolla.