Kahdesti peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle jääneen Philadelphia Flyersin kausi on saanut karmean startin.

Seura vahvisti tiistain vastaisena yönä, että sen ykkössentteri Sean Couturier on sivussa ainakin kauden ensimmäiset 6-8 viikkoa välilevytyrän vuoksi. Mikäli vamma vaatii leikkaushoitoa, saattaa se tietää NHL:n vuoden 2020 parhaan puolustavan hyökkääjän koko kauden väliin jäämistä.

Couturier on kärsinyt sitkeistä vammoista kahden viime kauden ajan. Mies pelasi viime kaudella vain 29 ottelua (6+11=18). Claude Giroux’n treidi jälkeen Couturierin merkitys Flyersin hyökkäykselle on entistä suurempi, minkä vuoksi pidempi sairausloma saattaisi olla kohtalokasta koko seuran kauden kannalta.

Flyersin sentteriosaston muodostavat alkukaudesta Kevin Hayes, Scott Laughton, Morgan Frost, Patrick Brown sekä tuore kiinnitys Artjom Anisimov.