New York Rangers on löytämässä ottajat kahdelle siirtoa vaativalle kesän 2018 ykköskierroksen varaukselleen, kirjoittaa NHL-toimittaja Patrick Lortie.

Montreal Canadiensia läheltä seuraavan Lortien mukaan Habs on kiinnostunut hyökkääjä Vitali Kravtsovin sekä puolustaja Nils Lundkvistin hankkimisesta vielä ennen kauden alkua.

– Voin vahvistaa erään NHL-sisäpiirilähteen kertoneen, että Canadiens ja Rangers ovat käyneet useiden viikkojen ajan neuvotteluja asian tiimoilta. Habs on erittäin kiinnostunut Lundkvistista ja he nappaisivat mielellään myös Kravtsovin riveihinsä. En tiedä, miten seura aikoo toteuttaa siirron, mutta tätä kannattaa pitää silmällä, Lortie kommentoi.

Canadiensin tuore GM Kent Hughes rakentaa parhaillaan Canadiensin uutta runkoa useiden nuorten pelaajien varaan. Tuore seurapomo hankki kesämarkkinoilta mm. entisen kolmosvaraus Kirby Dachin Chicago Blackhawksista.

Lundkvistin treidi pois Rangersistä tuli ajankohtaiseksi 22-vuotiaan ruotsalaisen ilmoitettua taannoin, ettei tämä aio liittyä Rangersin mukaan alkavalle harjoitusleirille. Nuori puolustaja haluaa tiettävästi siirron seuraan, jossa tälle olisi tarjolla paikka top 4 -pakistosta.