Porin Ässät on vahvistanut joukkuettaan puolustaja Ian McCoshenilla. 27-vuotias yhdysvaltalainen siirtyy Ässiin yksivuotisen sopimuksella.

McCoshen pelasi viime kaudella AHL:ssä Henderson Silver Knightsin joukkueessa. Fyysisestä pelityylistä tunnettu puolustaja teki 60 AHL-ottelussa tehopisteet 2+9.

McCoshen on pelannut urallaan Florida Panthersin riveissä 60 NHL-ottelua tehopistein 4+3 =7.

– Olemme tyytyväisiä, että voimme ilmoittaa NHL-kokemusta omaavan ja parhaassa iässä olevan puolustajan liittyvän Ässiin. Ian McCoshen on puolustuksemme puuttuva palanen ja nyt joukkue on valmis aloittamaan Liigan. Ian on ollut pidetty pelaaja jokaisessa edustamassaan organisaatiossa ja hän tuo varmasti omalla persoonallaan entisestään johtajuutta joukkueeseemme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoi tiedotteessa.

– Ian on isokokoinen, fyysinen ja kokoisekseen hyvin liikkuva puolustaja. Hän on erinomainen kamppailija, ulottuva ja häntä vastaan on vaikea pelata lähellä maalia ja kulmissa. Ian on urakoinut viime kaudet isoja minuutteja ja hänen roolinsa ammattilaiskaukaloissa on ollut enemmän puolustava, mutta odotamme häneltä myös enemmän osallistumista hyökkäyspeliin, Kerttula jatkoi.