Kent Johnson on tällä hetkellä Columbus Blue Jacketsin mielenkiintoisin lupaus. Hän on edustanut Kanadan maajoukkueta olympialaisissa sekä MM-kisoissa, ja kyennyt koviin tehoihin miehiä vastaan. Parhaillaan Johnson pelaa nuorten MM-kisoja, ja pisteitä jälleen ropisee.

Viime yönä Johnson vastasi illan komeimmasta maalista, kun Kanada kaatoi Tshekin 5-1. Tshekkipuolustus antoi Johnsonille paljon tilaa ja aikaa maalin takana. Kanadalaisnuorukainen päätti käyttää mahdollisuutensa hyväksi ja kiepautti kiekon ilmaveivillä yläkulmasta sisään.

Taiturimainen sentteri pelasi jo viime kaudella yhdeksän ottelua Columbuksen paidassa. Hän keräsi niissä kolme syöttöpistettä.

Johnson on alunperin Columbuksen ykköskierroksen varaus vuodelta 2021. Hänet varattiin koko tilaisuuden viidentenä pelaajana.

Voit katsoa Johnsonin ilmaveivin alta.