Kuluvana kesänä nuorennusleikkaustaan jatkanut Chicago Blackhawks on solminut kolmen vuoden tulokassopimuksen kesän NHL Draftin 1. kierroksen 7. vuorolla varaamansa superlupaavan Kevin Korchinskin kanssa.

18-vuotiasta kanadalaista kuvaillaan loistavat kädet ja syöttövalikoiman omaavaksi puolustajaksi, josta saattaa hyvinkin kasvaa NHL:n seuraava hyökkäävä tähtipakki. 185-senttinen taituri nakutti viime kaudella WHL:ssä 67 otteluun komeat tehot 4+61=65.

Todennäköisesti vielä alkavan kauden Seattle Thurderbirdsin WHL-junnujoukkueessa luutivasta Korchinskista odotetaan Blackhawksin seuraavaa johtavaa kiekollista puolustajaa – jopa Duncan Keithin seuraajaa.

Blackhawks teki kesän varaustilaisuudessa ison uhrauksen saadakseen nuoren puolustajan oikeudet itselleen. Seura kauppasi tähtihyökkääjänsä Alex DeBrincatin Ottawa Senatorsiin noustakseen ylöspäin varausjärjestyksessä.