Mikko Manner on saamassa riveihinsä huippuluokan vahvistuksen. Paikallinen Gefle Dagblad kertoo Johan Larssonin olevan viimeistelemässä neuvotteluita kolmevuotisesta sopimuksesta Brynäs IF:n kanssa.

Larssonin jääminen rannalle NHL-sopimusneuvotteluissa on yllättävää, sillä kuluneen kauden 43 ottelussa ruotsalaishyökkääjä keräsi 21 tehopistettä. Vielä siirtotakarajalla Washington Capitals luopui kolmannen kierroksen varausvuorostaan saadakseen 30-vuotiaan Arizona Coyotes -sentterin, joskin tämän palkasta pidätettiin osa siirron yhteydessä.

Minnesota Wildin kakkoskierroksen varauksella on takanaan kymmenen kauden ja liki 500 ottelun mittainen ura NHL:ssä. Työteliäänä kahden suunnan hyökkääjänä tunnetun Larssonin sopimuksessa on ulkomaanpykälä. Tiedotteen uudesta hankinnasta odotetaan tulevan loppuviikosta.