New York Islanders on yhdistetty siirtohuhuissa Nazem Kadriin. Huhujen mukaan sopimus sentterin kanssa olisi jo tehty, mutta ensin seuran tarvitsee raivata hänelle hieman tilaa palkkakattoonsa.

The Hockey Newsin Lyle Richardsonilla on oma arvio siitä, kuka todennäköisesti saa lähteä.

– Kun ottaa huomioon, että heidän pitää vapauttaa tilaa palkkakattoon napatakseen 31-vuotiaan sentterin, olen kuullut, että he kauppaisivat Mathew Barzalin kuluja leikkaavassa treidissä, Richardson kirjoittaa.

Barzal on ollut pitkään Islandersin parhaita kiekollisia pelaajia. Viime kaudella hän nakutti 73 ottelussa tehot 15+44=59.

Ensi kausi on Barzalin nykyisen sopimuksen viimeinen. Silti osapuolet eivät ole aloittaneet jatkosopimusneuvotteluita, ja huhujen mukaan Barzal ei ole innokas jatkamaan seurassa. Kauppaamalla hänet nyt pois Islanders ei pelkästään tee tilaa Kadrille, vaan varmistaa, ettei sille käy samalla tavalla kuin Calgary Flamesille Matthew Tkachukin kanssa.