Henrik ja Daniel Sedin ovat yksi NHL-historian ikonisimmista tutkapareista. He eivät ole pelkästään veljeksiä vaan identtisiä kaksosia, ja yhteispeli heidän välillään kulki sen mukaisesti. Sedinit tehtailivat peliuriensa aikana useita Vancouver Canucksin seuraennätyksiä.

Heidän entinen joukkuekaveri Kevin Bieksa kertoo, että Sedinit osasivat hyödyntää yhdennäköisyyttään viekkaissa tarkoituksissa. Bieksan mukaan kaksoset vaihtoivat toisinaan pelipaitoja ennen harjoitus- ja tähdistöotteluita. He tekivät sitä vain omaksi huvikseen.

Bieksa kertoi myös, miten kaksikko huijasi linjatuomareita. Jos toinen Sedineistä vaihdettiin pois aloituksesta, saattoi hyökkääjä mennä juttelemaan hetkeksi veljelleen ja palata sitten aloitusympyrään. Näin linjatuomari luuli, että toinen Sedin oli tullut tilalle.

Tuomareilla meni Sedinit muutenkin sekaisin keskenään. Vuonna 2014 tuomaristo antoi Daniel Sedinille jäähyn koukkaamisesta. Kaksoset menivät tuomaristolta kuitenkin sekaisin, ja lopulta jäähylle joutui veli Henrik.

Lähde: NHL Breakers