Pelaajauransa päättänyt NHL:n kulttipelaajana tunnettu John Scott lähetti Twitter-tilillään tylyt terveiset Toronto Maple Leafsille sekä heidän faneilleen. Miehen twiitti on kerännyt yli 5 000 tykkäystä ja yli 400 kommenttia.

– Toivon, että Leafs-fanit katsovat tätä Calgaryn tilannetta ja ymmärtävät, että tämä on välähdys heidän tulevaisuudestaan, Scott kirjoitti.

Calgaryn tilanteella Scott viittasi siihen, että Flames menetti hiljattain ykköstähtensä ja parhaan pistemiehensä Johnny Gaudreaun, joka siirtyi Columbus Blue Jacketsin riveihin. Tämän lisäksi joukkue on menettämässä toisen kärkihyökkääjänsä Matthew Tkachukin, joka on ilmoittanut ettei aio tehdä jatkosopimusta Flamesin kanssa.

Näin ollen Scott vihjailee, että Toronto on kokemassa vastaavanlaisia menetyksiä tulevaisuudessa. Joukkueen hyökkäyskaluston ykköstykkeihin kuuluvat tällä hetkellä Auston Matthews, Mitch Marner, William Nylander sekä John Tavares.

John Scott

@johnscott_32
I hope Leafs fans are watching this Calgary situation and realizing that this is a glimpse into their future…#LeafsForever