San Jose Sharks ei ole vieläkään valinnut luotsiaan ensi kaudelle. SJ Hockey Now’n NHL-toimittaja Sheng Peng on raportoinut neljästä haastatteluihin päässeestä ehdokkaasta, joista kaksi ei ole vielä toiminut päävalmentajana NHL:ssä.

Kokeneempaan kaartiin kuuluvat kausina New York Rangersin kausien 2018-21 päävalmentaja David Quinn ja pitkäaikainen Boston Bruinsin apuvalmentaja Joe Sacco. Sacco toimi pelaajauraltaan tutun Colorado Avalanchen käskyttäjänä kausina 2009-13.

Haastatteluissa ovat käyneet myös Toronto Maple Leafsin 40-vuotiaan apuvalmentaja Spencer Carberyn ja Chicago Wolvesin päävalmentaja Ryan Warsofskyn kanssa. Warsofsky on 34-vuotiaana hallitseva AHL-mestari.

Sharks on vaihtanut tuoreeltaan myös toimitusjohtajaansa, sillä Mike Grier aloitti tehtävässä juuri ennen varaustilaisuutta.