NHL:n vapaiden pelaajien markkinat ovat olleet jo hyvän aikaa käynnissä. Kyseisiin hulinoihiin kuuluvat myös vellovat huhut siitä, minkä joukkueen kanssa kukin pelaaja neuvottelee, mutta kahden hyvän tason hyökkääjän ympärillä on hämmentävän hiljaista.

Phil Kesselillä on takanaan 52 tehopisteen kausi, minkä luulisi herättävän edes jonkinlaista kiinnostusta. 34-vuotiaalla hyökkääjällä on alla ennätyslukemia lähentelevä, mikä on suuri meriitti, mutta voi olla myös taakka. Aiemmin Kesselin huhutaan nimittäin pyytäneen sopimukseensa pykälää, jossa seura sitoutuisi auttamaan kaksinkertaista Stanley Cup -voittajaa saavuttamaan Keith Yandlen ennätys.

Nino Niederreiter on toinen pätevä hyökkääjä, josta ei ole kuulunut huhun huhua. Sveitsiläinen on osoittanut tasaisella noin 35-55 tehopisteen kausitahdillaan olevansa varsin käyttökelpoinen keskikuusikon pelaaja. 29-vuotiaana laiturina hän on kyllä parhaassa peli-iässä, mutta edelliskausien 5,25 miljoonan dollarin keskimääräisestä vuosipalkasta tulisi mitä todennäköisimmin joustaa.