Minnesota Wildin ylivoimapeli oli viime kaudella heikkoa. Joukkueen ylivoimaprosentti runkosarjassa oli 20,5% ja se oli koko NHL:ssä vasta sijalla 18. Jotta joukkue voisi pärjätä ensi kaudella pidemmälle, tuon osa-alueen on tultava paremmaksi.

Koska joukkueen menneen kauden toiseksi paras pistemies Kevin Fiala siirtyi Los Angeles Kingsiin, tarvitsisi joukkueen hankkia vapaiden pelaajien markkinoilta hänelle korvaaja. The Hockey Writers nosti esiin kolme pelaajaa, joihin seuran GM Bill Guerinin kannattaisi kiinnittää katseensa. He ovat Andre Burakovsky, Paul Stastny sekä Andrew Copp.

Burakovskyn kaksivuotisen sopimus päättyi menneeseen kauteen. Tuore Colorado Avalanchen Stanley Cup -voittaja tienasi sillä 4,9 miljoonaa dollaria kaudesta. 27-vuotias ruotsalainen kirjasi runkosarjan 80 otteluun tehopisteet 22+39=61 ja 12 pudotuspeliin pisteet 3+5. Burakovsky teki ylivoimalla 11 tehopistettä, mutta Wildissa hänellä voisi olla saumat saada enemmän vastuuta ylivoimalla verrattuna Avalancheen.

36-vuotias Stastny tekee ikäänsä nähden edelleen hyviä tehopisteitä. Menneellä kaudella hän iski Winnipeg Jetsin paidassa 71 otteluun pisteet 21+24=45. Stastny tienasi edellisellä yksivuotisella sopimuksellaan 3,75 miljoonaa dollaria. Stastny on tehnyt uransa 800 NHL-tehopisteestä peräti 240 ylivoimalla, minkä lisäksi hän toisi valtavasti kokemusta Wildin joukkueeseen.

Copp vaihtoi menneen kauden siirtorajalla Winnipeg Jetsistä New York Rangersiin. Yhteensä 27-vuotias yhdysvaltalainen mätti 72 otteluun tehopisteet 21+32=53. Pudotuspeleissä mies viimeisteli 20 otteluun tehot 6+8. Hänen edellisen yksivuotisen sopimuksensa arvo oli 3,64 miljoonaa dollaria. Koska Wildissa kapellimestarin puikkoa heiluttaa Kirill Kaprizov, Copp voisi olla oiva taustatuki joukkueen ylivoimalle.