NHL:n palkinnot jaettiin hiljattain, ja suurimpana palkintorohmuna oli tänä vuonna Auston Matthews. Joidenkin palkintojen voittajan äänestyksestä vastaavat toimittajat, joista yhden äänestyskäyttäytyminen oli varsin outoa.

Pittsburgh Tribune-Reviewin Seth Rurabaugh jätti Matthewsin ja Connor McDavidin kokonaan pois Hart-äänestyksensä top 5:stä. Tähtihyökkääjät olivat kaksi eniten ääniä saanutta pelaajaa NHL:n MVP:ksi. Rurabaugh’n viiden kärjen muodostivat järjestyksessä Kirill Kaprizov, Roman Josi, Igor Shestjorkin, Jonathan Huberdeau ja J.T. Miller.

Toinen outous saman reportterin äänestyskäyttäytymisessä liittyi Selke-pystiin. Parhaana puolustavana hyökkääjänä kaikkien aikojen useiten palkittu ja pystin tänäkin vuonna voittanut Patrice Bergeron jäi Rurabaugh’n arvostelussa viidenneksi muun muassa David Kämpfin taakse.