Andrei Kuzmenko on tehnyt päätöksensä tulevasta NHL-joukkueestaan. KHL-kauden läpimurtohyökkääjä on julkaissut Instagramissa itsestään kuvan allekirjoittamassa sopimusta Vancouver Canucksin pelipaitaan sonnustautuneena.

Agentti Dan Milsteinin vahvistaman sopimuksen ehtoja ei ole tuotu julki. CapFriendlyn mukaan kyseessä on yksivuotinen, kaksisuuntainen sopimus, josta Kuzmenko voi parhaimmillaan tienata bonuksineen 1,775 miljoonaa dollaria. Diilin vaikutus palkkakattoon on 925 tuhatta dollaria, ja AHL:ssä venäläinen tienaa tiettävästi vain 80 tuhatta dollaria.

Kuzmenko oli Euroopassa pelanneista vapaista agenteista tämän kesän pelaajamarkkinoiden kuuma peruna. Canucksin lisäksi 26-vuotias laituri keskusteli ainakin Edmonton Oilersin, Vegas Golden Knightsin ja toisen yhdysvaltalaisjoukkueen kanssa.

Pietarin SKA:ssa Kuzmenko murskasi piste-ennätyksensä voittamalla joukkueen sisäisen pistepörssin ylivoimaisesti 45 ottelun tehopistein 20+33=53.