Tshekin alle 20-vuotiaiden maajoukkue vahvisti valmennustiimiään. Joukkueen uudeksi apuvalmentajaksi liittyy puolustajalegenda Marek Zidlicky.

45-vuotias Zidlicky on toistaiseksi melko kokematon valmennustehtävissä. Hän on toiminut tähän mennessä kaudella 2018-19 Tshekin alle 18-vuotiaiden maajoukkueen apuvalmentajana.

Zidlicky on tutumpi nimi pelaajauraltaan. Hän pelasi kaikkiaan 836 NHL:n runkosarjaottelua ja 49 pudotuspeliottelua. Mies pelasi Nashville Predatorsissa, Minnesota Wildissa, New Jersey Devilsissä, Detroit Red Wingsissä ja New York Islandersissa.

Urallaan Zidlicky on kiekkoillut myöskin Liigassa HIFK:n paidassa 257 runkosarjaottelua sekä 23 pudotuspeliottelua. Tshekin paidassa hän pelasi kuudet MM-kisat sekä kolmet olympialaiset, joista hän nappasi palkintokaappiinsa maailmanmestaruuden, MM-pronssin sekä olympiapronssin.

Tshekin U20-joukkueen päävalmentajaksi palkattiin Radim Rulik ja toiseksi apuvalmentajaksi Jiri Kalous. Maalivahtivalmentajaksi pestattiin puolestaan uransa päättänyt maalivahtikonkari Ondrej Pavelec.