Tampa Bay Lightning on finaalisarjan tuoksinassa tehnyt uuden pelaajasopimuksen. Sean Day on kiinnitetty yhdeksi vuodeksi eteenpäin.

Day on entinen aivan eturivin NHL-lupaus. Kanadalaispuolustaja sai OHL-historian ensimmäisten joukossa poikkeusluvan aloittaa uransa kanadalaisessa junioriliigassa vuoden muita aiemmin.

Kyseisestä joukosta ainoana ykköskierroksen ulkopuolella NHL:ään varattu Day pelasi valtaosan kaudestaan AHL:ssä keräten 69 ottelussa pakin paikalle mukiinmenevät 40 tehopistettä. Belgialaissyntyinen New York Rangersin kolmannen kierroksen varaus debytoi tällä kaudella NHL-liigassa päästen kahdessa ottelussa Lightningin kokoonpanoon.

Kesken tulokassopimuksensa Rangersistä potkut kesällä 2020 saanut Day allekirjoitti nyt uransa toistaiseksi parhaan sopimuksen. NHL:ssä palkka on 750 tuhannen dollarin minimiansio, mutta AHL:n puolella 200 tuhannen dollarin tienesti on tuplat aiemmasta.