NHL:n konferenssifinaaleissa aiemmin tällä viikolla Tampa Bay Lightningille pudonnut New York Rangers ei lähtenyt aikailemaan kesäkaudella.

Pelaaja-agentti Dan Milstein tiedottaa Twitterissä, että Rangers on solminut yksivuotisen ja yksisuuntaisen sopimuksen hyökkääjä Vitali Kravtsovin kanssa.

USA Today -sivuston toimittajan Vince Z. Mercoglianon mukaan Kravtsov nettoaa sopimuksellaan 875 000 dollarin tulot. Yksisuuntainen sopimus tietää sitä, ettei 22-vuotiasta venäläishyökkääjää voi lähettää ensi kaudella AHL:ään ilman siirtolistalle joutumista.

Kravtsovin tilanne on siinä mielessä erikoinen, sillä hän lähti kesken viime kauden NHL:stä ovet paukkuen KHL:ään. Venäläistaituri ei ollut tyytyväinen peliaikaansa Rangersissä ja huhujen mukaan vaati kauppaamista toiseen seuraan.

Kravtsov on nyt jatkosopimuksensa ansiosta helpommin kaupattavissa toiseen NHL-seuraan. Mercoglianon mukaan ei ole vielä varmaa, että aloittaako Kravtsov kautensa Rangersin vai jonkin muun joukkueen harjoitusleirillä.

Kravtsov pelasi tällä kaudella KHL:ssä Traktorin joukkueessa 19 runkosarjaottelua pistein 6+7. Pudotuspeleissä huippulupaava venäläinen teki 15 ottelussa pisteet 7+3.

Kravtsov on Rangersin vuoden 2018 ensimmäisen kierroksen (9.) varaus.

Dan Milstein

@HockeyAgent1
Vitali Kravtsov signs 1 year (one way) contract extension with The New York Rangers. #WeAreGoldStar!