Smaht Scouting -sivusto on julkaissut viimeisen NHL-varausarvionsa ennen heinäkuussa järjestettävää NHL Draftia.

Sivuston arvioissa ei ole yllätyksiä kärkipäässä, sillä ykköseksi on sijoitettu kanadalainen Shane Wright, joka on ollut kaikkien varausarviolistausten kärjessä alusta lähtien. Toiseksi arviossa on nostettu yhdysvaltalainen Logan Cooley ja kolmanneksi tshekkipuolustaja David Jiricek.

Liigasta ykköskierroksella uskotaan tulevan varatuksi TPS:n Juraj Slafkovsky (4.), Pelicansin Brad Lambert (5.) sekä JYPin Joakim Kemell (12.) Kolmikosta Slafkovsky on tehnyt arvioissa nousua läpi kauden, kun taas Lambertin ja Kemell sijoitus on heikentynyt talvella julkaistusta arviosta.

Itse NHL:n varaustilaisuus järjestetään tänä vuonna 7.-8. heinäkuuta.

Elite Prospects

@eliteprospects
The final #NHLDraft ranking from @SmahtScouting is now available in our draft center.

eliteprospects.com/draft-center/2…

Näet NHL-varausarvion 15 parasta nimeä myös täältä.