Sunnuntaiyö tarjosi Colorado Avalanchelle NHL:ssä kaksijakoisia tunnelmia. Avs voitti St. Louis Bluesin 5-2 siirtyen toisen kierroksen sarjassa johtoon kiinnityksin 2-1, mutta samalla se menetti erään pelaajansa.

Pakki Samuel Girardin kausi loppui NHL:n nettisivujen mukaan rintalastan murtumaan. Sunnuntaiyön matsi päättyi hänen osalta jo toisella peliminuutilla Bluesin Ivan Barbashevin taklauksen takia.

– Ajattelin sen olevan sääntöjen mukainen taklaus, Avs-luotsi Jared Bednar kuittasi.

Samassa ottelussa ja erässä loukkaantui myös Bluesin maalivahti Jordan Binnington. Hän otti osumaa rytäkässä, jossa mukana olivat myös tämän joukkuekaveri Calle Rosen ja Avsin Nazem Kadri.

Blues johti peliä molarin loukkaantumisen hetkellä 1-0, mutta sitten korttitalo murtui totaalisesti. Ville Husso tuli maalille ja torjui 19/23 kutia.