Tshekin MM-joukkueen kulisseissa pyörii nyt kiusallinen huhu.

Tshekin maajoukkue tiedotti tiistaina NHL-supertähti David Pastrnakin saapumisen yhteydessä, että Anaheim Ducksin hyökkääjä Dominik Simon jättää MM-kisat henkilökohtaisten syiden takia. Simon oli täysin terveenä, joten NHL-vahvistuksen lähtö tuli Tshekeissä suurena yllätyksenä.

Tshekkiläinen iSport.cz-sivusto kertoo tietolähteisiinsä perustuen, että Simonin lähdön syynä saattoi olla yhteenotto toisen NHL-vahvistuksen Filip Hronekin kanssa.

– Tämä on hyvin herkkä henkilökohtainen aihe, joten kunnioitamme Dominikin yksityisyyttä. Ymmärtäkää tämä, joten emme kommentoi asiaa nyt enempää, Tshekin GM Petr Nedved oli tyytynyt kommentoinut asiaa iSportille.

Simon pelasi Tshekin mukana MM-kisoissa kaksi ottelua ilman tehopisteitä. 27-vuotias hyökkääjä pelasi tällä kaudella Pittsburgh Penguinsin ja Anaheim Ducksin riveissä 72 ottelua tehoin 3+10.