Ehdokkaat Selke Trophyn voittajaksi ovat julki. Ehdolla ovat Aleksander Barkov, Patrice Bergeron ja Elias Lindholm.

Selke-pysti jaetaan NHL:n parhaalle puolustavalle hyökkääjälle. Viime vuonna palkinnon voitti Barkov ensimmäistä kertaa urallaan.

Uransa lopettamista pohtiva Bergeron on pokannut Selke-pokaalin jo neljä kertaa urallaan, edellisen kerran vuonna 2017. Lindholm on ensimmäistä kertaa kolmen ehdokkaan joukossa minkään NHL-palkinnon voittajaksi.

Bergeronista voi kyseisen palkinnon pokkaamisen myötä tulla kaikkien aikojen ensimmäinen viisi Selke Trophya voittanut pelaaja. Hän on joka tapauksessa ensimmäinen 11 kertaa putkeen saman NHL-palkinnon voittajaksi ehdolla ollut pelaaja.

Koko nimeltään Frank J. Selke Trophyn on voittanut useammin kuin kerran vain kuusi pelaajaa NHL:n historiassa.