MM-kisoissa riittää paljon mielenkiintoisia pelaajia myös NHL:n kannalta. Monet nuoret ja kokeneemmatkin pelaajat antavat näyttöjä kansainvälisellä tasolla, jotta voisivat päästä ensi kaudella pelaamaan tarunhohtoisessa NHL:ssä.

The Hockey News nosti jokaisesta joukkueesta esiin pelaajan, jota kannattaa erityisesti seurata. Suomen joukkueesta kiekkoraamattu mainitsi maalivahti Harri Säterin. Julkaisu uskoo yhä Säterin NHL-mahdollisuuksiin.

– Mikä vuosi Säterillä on ollutkaan. Hän johti Suomea puhtaalla pelillä olympialaisissa ja latoi tauluun yhdet parhaista tilastoista, joita miesten kiekkohistoriassa on nähty. Sitten hän lopetti vuoden kuuden ottelun rupeamalla Coyotesissa mukaan lukien huikea takaa-ajo Nashvillea vastaan viimeisessä pelissä, artikkelissa kirjoitetaan.

– Säterillä ei ole sopimusta ensi kaudesta, joten vahva näytös mitallisuosikin riveissä voisi auttaa 32-vuotiaan toiseen NHL-mahdollisuuteen.

Säterin torjuntaprosentti tällä kaudella NHL:ssä oli murheellinen 86,6.