Moni NHL-joukkueensa tärkeistä pelaajista oli sivussa runkosarjan viimeisten kierrosten kokoonpanosta. Pudotuspelien alla ison osan loukkaantumistilanteeseen on tullut päivitystä.

Playoff-avaukseen mennessä pelikuntoon parsittuna ovat ainakin Aleksandr Ovetshkin, Artemi Panarin ja Brayden Point. Todennäköisesti ottelusarjansa ensimmäisessä pelissä ovat mukana Minnesota Wildin Mats Zuccarello ja Marcus Foligno sekä Jonathan Huberdeau.

Darnell Nursen ja Aaron Ekbladin mahdollisuus pelata pudotuspeleissä alusta alkaen vaikuttaa olevan aika lailla 50-prosenttinen. Mason Marchmentin ja Michael Buntingin esiintyminen playoff-avauksessaan näyttää epätodennäköiseltä, mutta molempien odotetaan pelaavan ottelusarjan aikana.

Carolina Hurricanesin ja Pittsburgh Penguinsin maalivahtiosastot kokevat kovan kolauksen, sillä Frederik Andersen ja Tristan Jarry eivät ole joukkueen kokoonpanossa ottelusarjan alkaessa.