NHL:n nettisivuilla kirjoitettiin perjantaiyönä, että Los Angeles Kingsissä kaksi Stanley Cup -mestaruutta voittanut yhdysvaltalaispelaaja Dustin Brown lopettaa upean uransa tähän kauteen.

Runkosarja loppui LA:n osalta perjantaina, mutta kausi ei. Pudotuspeleissä jenkki nähdään vielä kerran, kun viime vuosina syvällä tarponut Los Angeles pelasi upean talven. Joukkue keräsi runkosarjassa 99 pinnaa kuuluen läntisen konferenssin terävimmän kärjen taakse.

Kings päätti runkosarjataipaleensa perjantaina Vancouver Canucksille koettuun 2-3-jatkoaikatappioon,.

Brown on kuulunut vuosien ajan joukkueensa kapteenistoon, tosin viime vuosina rinnassa on ollut A-kirjain varakapteenin merkiksi. Canucksia vastaan Brown sai paitaansa C-kirjaimen kapteeni Anze Kopitarilta uransa viimeiseen runkosarjamatsiin.

Brown voitti Kingsissä mestaruudet kesällä 2012 ja 2014. Lisäksi hänen palkintokaapista löytyvät olympiahopea ja MM-pronssi.