Lähes koko viime kauden selvävamman vuoksi väliin jättänyt Danny DeKeyser osallistuu muun joukkueen tavoin Detroitin harjoitusleirille. DeKeyser ehti pelata Red Wingsin takalinjoilla viime kaudella lopulta vaivaiset kahdeksan ottelua (0+4=4).

Aiempina kausina isoihin peliminuutteihin tottunut yhdysvaltalaispakki oli käynyt päävalmentaja Jeff Blashillin kanssa keskusteluita hänen alkavan kauden roolistaan.

– Meillä oli Blashin (Blashill) kanssa hyvähenkinen keskustelu ja varmistimme, että olimme kauden alkaessa ajatuksiemme kanssa samalla sivulla. Tämän tyyliset loukkaantumiset ja niistä kuntoutuminen eivät ole enää tässä iässä itsestäänselviä. Mutta olo tuntuu tällä hetkellä erittäin hyvältä ja olen valmiina laittamaan itseäni taas likoon alkavalla kaudella, maaliskuussa 31 vuotta täyttävä DeKeyser kommentoi.

Myös päävalmentaja Blashill on ollut vaikuttunut suojattinsa paluusta.

– Hänen (DeKeyser) kuntoutumisensa on meille todella tervetullut uutinen. Danny on kuulunut joukkueemme luottopelaajiin jo useamman vuoden ajan. Uskon, että hän kykenee myös alkavalla kaudella pelaamaan paljon ja laadukkaasti vastustajien parhaita pelaajia vastaan, Blashill iloitsi.