Slovakialaispuolustaja Andrej Sekera väitti Edmonton Oilersin entisen päävalmentajan Ken Hitchcockin käyttäytyneen usein vihamielisesti ja asiattomasti pelaajiaan ja muuta joukkueen henkilökuntaa kohtaan.

Vaikka kanadalaisvalmentaja ylsikin urallaan Stanley Cup -mestaruuteen ja valmentajien kolmanneksi kovimpaan voittolukemaan NHL-historiassa, ei mies jättänyt positiivista kuvaa aivan jokaisen suojattinsa mieleen.

Konkaripakki Sekera myönsi suksiensa menneen Hitchcockin kanssa pahemman kerran ristiin aikoinaan Edmontonissa. Slovakialaisen mukaan veteraaniluotsin käytös oli usein ylimielistä ja aggressiivista.

– Hänellä oli korkea ääni, joka ärsytti osaa jätkistä aivan helvetisti. Hän päätyi usein ”haista vittu” -riitoihin pelaajien kanssa, konkaripakki väitti.

– Hänen muistinsa oli myös surkea. Hän ei muistanut hallin työntekijöiden nimiä ja erehtyi jopa kerran luulemaan yhtä heistä Toby Riederiksi.

– Hän kommentoi kaikkea jäällä tapahtuvaa koko ajan. Ihan kuin joku fani, joka huutaa ”ammu” tai ”luistele” jatkuvasti. Se oli ilmeisesti niin ärsyttävää, että kerran yksi jätkistä penkillä kyllästyi ja huusi ”laita se vitun turpasi kiinni, Hitch”, Sekera muisteli.