Taalaliigan tilastokärki hurjana – Iski uransa ensimmäisen hattutempun

Taalaliigan kellarikastiin lukeutuva, mutta viimeaikoina pirteästi esiintynyt Ottawa Senators palasi maanantain Carolina Hurricanesille kärsityn rökäletappion jälkeen takaisin voittojen tielle, kun kanadalaisjoukkue kukisti vieraskaukalossa New Jersey Devilsin maalein 4-2.

Senatorsin sankari ja koko ottelun ehdoton hahmo oli hyökkääjä Jean-Gabriel Pageau, joka iski uransa ensimmäisen hattutempun.

Alkuviikosta 27 vuotta täyttäneen Pageaun jokainen maali tuli tasaviisikoin. Lisäksi mies oli jäällä puolustaja Mark Borowieckin onnistuttua maalinteossa, joten kanadalaissentterin plus-miinuslukema oli kamppailun jälkeen peräti neljän pykälän verran plussalla.

Pageau jakoi ottelun jälkeen kiitosta myös ketjun laidoilla pelanneille Nick Paulille ja Connor Brownille.

– Ketjumme peli toimi todella hyvin ja tuntui kuin kaikki olisi tapahtunut itsestään. Pystyimme luomaan koko ajan vaarallisia maalipaikkoja vastustajan maalille. Työskentely Nickin (Paul) ja Connorin (Brown) kanssa oli todella helppoa ja olen onnekas, kun he ovat tällä hetkellä samassa ketjussa, Pageau kiitteli.

Sensaatiomaisesti koko liigan plus-miinustilaston piikkipaikkaa yhteislukemalla +19 hallussa pitävä Pageau on ollut alkukauden 18 ottelussaan pakkasella vain kahdessa ottelussa.