Kaapo Kakko, 18, sai heti debyyttikaudellaan ison roolin New York Rangersin kakkosketjussa.

NHL:n ykkösvaraus Jack Hughes on tuskaillut New Jersey Devilsin paidassa seitsemän ensimmäistä ottelua maaleitta. Kakkosvaraus Kaapo Kakko sai apinan selästään jo kolmannessa ottelussa, kun turkulainen laittoi lätyn verkkoon kotiottelussa Oilersia vastaan.

– Kyllä kun sen ensimmäisen maalin saa alta pois, niin se poistaa paineita hartioilta. Olit sitten ykkösvaraus, tai seitsemännen kierroksen varaus. Onhan se huikea fiilis, kun tekee sen ekan maalin, NHL:ssä maalin jos toisenkin viimeistellyt Sean Bergenheim muistelee NHLSuomi-sivustolle.

– Se tuo tietynlaista rentoutta varmasti ja sitä kautta vaikuttaa pelaamiseen.

Rangers aloitti kautensa kahdella voitolla, mutta kaksi seuraavaa päättyi tappioon. Joukkueen pelillinen ilme on kuitenkin miellyttänyt reilun vuosikymmenen mittaisen uran rapakon takana tehnyttä Bergenheimia.

– Rangers on näyttänyt minun mielestäni ihan pirteältä. Jos Rangers aikoo menestyä, niin se tarvitsee siihen Kakon kakkosketjun tehoja. Kakko on isossa roolissa joukkueessa jo noin nuorena, Bergenheim toteaa.

New York Rangers – Vancouver Canucks sunnuntaina klo 20.00. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Studiossa ennakkopelit laitetaan käyntiin klo 19.30.