Tähtihyökkääjä Kevin Hayes kertoi päävalmentaja Alain Vigneaultin tulon Philadelphia Flyersin peräsimeen motivoineen häntä tekemään seitsenvuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Flyers teki yhden kesän tärkeimmistä hankinnoistaan kiinnittäessään 27-vuotiaan huippusentterin Hayesin paitaansa seitsemäksi vuodeksi.

Vaikka rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi tulleella Hayesilla oli edessään monia vaihtoehtoja, päätti hän sitoutua oranssiin pelinuttuun eräästä painavasta syystä.

Seuran johtoon oli noussut hiljattain kanadalaisvalmentaja Vigneault, joka valmensi Hayesia neljän kauden ajan New York Rangersissa kausina 2014-2018.

Amerikkalaishyökkääjä oli pitänyt Vigneaultista suuresti yhteisinä vuosinaan Madison Square Gardenin uumenissa. Tilaisuus työskennellä jälleen yhdessä sai miehen jäämään Philadelphiaan.

– Meillä oli loistava suhde jäällä ja sen ulkopuolella. Hän vaatii kovaa työntekoa. Jos pelaat oikealla tavalla, hän antaa sinulle vapauksia hyökkäyspelissä. Se oli valtava tekijä päätökseni osalta, Hayes vakuutti NHL.comille.