Arvostettu kiekkojulkaisu The Hockey News listaa pelaajia, joille kausi 2018-19 on todennäköisesti viimeinen NHL:ssä.

Listalla on Niklas Kronwall, joka viime viikolla arvioi, ettei välttämättä jatka enää uraansa, kun hänen nykyinen sopimuksensa Detroit Red Wingsin kanssa ensi vuonna päättyy. Kronwall ei haluaisi pelata toisessa seurassa.

Matt Cullen, 42, allekirjoitti Pittsburgh Penguinsin kanssa kesällä vuoden sopimuksen. Hänen jatkonsa NHL:ssä tuli melkoisena yllätyksenä. Olisi vieläkin yllättävämpää, jos Cullen jatkaisi vuoden kuluttua.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Chicago Blackhawksin Chris Kunitz täyttää 39 vuotta. Hänen tehonsa ovat viime vuosina olleet laskussa. Vuoden kuluttua hän ei välttämättä saa enää uutta sopimusta.

Nykyään Anaheim Ducksissa pelaava maalivahti Ryan Miller voitti 2010 Vezina Trophyn. Ensi vuonna Miller täyttää 39 vuotta ja hänen kaksivuotinen sopimuksensa päättyy. Hän on joutunut kakkosmaalivahdiksi ja lähes nelikymppinen kakkosveskari ei välttämättä kelpaa vuoden kuluttua kenellekään.

Brooks Orpik voitti Washington Capitalsissa kesäkuussa Stanley Cupin. Miehen palkka ja peliaika ovat olleet viime vuosina kuitenkin laskussa. Syyskuussa Orpik täyttää jo 38 vuotta.

Florida Panthersin kapteenin Derek MacKenzien sopimus päättyy vuoden kuluttua. Hän ei välttämättä saa vuoden kuluttua enää uutta sopimusta miltään seuralta.

Detroit Red Wingsin ruotsalaisikonin Henrik Zetterbergin ympärillä on ollut spekulaatioita, että mies olisi jo pelannut viimeisen NHL-ottelunsa. Selkävaivat ovat kiusanneet häntä viime vuosina. Sopimusta Detroitin kanssa on kuitenkin jäljellä.