[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Anaheim-Pittsburgh
Torstaina 18.1 klo 05.00
NHL

Anaheim on hyytymässä pahaan aikaan. Vain kaksi voittoa viidestä viimeisestä ottelusta on sysännyt joukkueen jo ulos pudotuspeleistä, eroa viimeiseen paikkaan on nyt neljä pistettä. Joukkueen tämän kauden suurin ongelma eli maalinteon tehottomuus vaivaa edelleen, joukkue on tehnyt toistakymmentä maalia vähemmän kuin konferenssinsa kärkiseurat. Ryan Getzlaf on pystynyt viimeistelemään kaudella vain neljä osumaa, joka on ykkössenteriltä pettymys. Rickard Rakell on joukkueensta tehokkain maaliniskijä edelleen, osumia hyökkääjällä on kasassa 15.

Pittsburgh ilmoittautui kuluvan kauden pudotuspelitaistoon aivan viimeisillä hetkillä. Joukkue on voittanut viidestä viime ottelustaan neljä, ja on makeassa neljän ottelun voittoputkessa. Metropolitan-divisioonan sisällä taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista on sen verran raju, että siitä taistelevat vielä aivan tasapäin myös NY Islanders, Carolina, Philadelphia ja NY Rangers. Pittsburghin pudotuspelihaaveet piti elossa alkukauden aivan ilmiömänen ylivoimapeli, mutta 5vs5-pelissä oli paljon puutteita. Viimeisten viikkojen aikana tasaviisikoin pelatessa kehitystä on tapahtunut, vaikka edelleen pientä viilattavaa löytyy. Phil Kessel on joukkueensta tehokkain pelaaja tehoilla 20+32.Hyvään vireeseen viime peleissä äitynyt Evgeni Malkin on napauttanut jo 19 osumaa tähän kauteen.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Anaheimilta sivussa ovat hyökkääjät Patrick Eaves sekä Mike Liambas. Pittsburghilla ei poissaoloja ole.

Arvio

Pittsburgh on viime peleissään näyttänyt joukkueelta joka on voittanut kaksi viime kautta Stanley Cupin. Joukkueen peli on ollut nälkäistä ja tehokasta ja sillä on koko sarjan tehokkain ja pelottavin ylivoima. Kun ylivoimaa on pyörittämässä Crosbyn, Malkinin, Kesselin ja Letangin kaltainen nelikko, tulosta syntyy kovaan tahtiin. Anaheim on koko kauden taistellut loukkaantumisia vastaan, ja vaikka pahin suma onkin jo selätetty, tehottomuus vaivaa edelleen. On vaikea nähdä ankkalauman selviytyvän nähdyllä pelillä pudotuspeleihin, aika alkaa loppua tiimalasista kesken. Pittsburgh kelpaa loistavasti peli-ideaksi vieraskaukalosta huolimatta, sen verran eri suuntiin joukkueet ovat juuri nyt menossa.

Anaheim-Pittsburgh 2 (2.55)