Brandon Sutter pelasi viime yön NHL-kierroksella ensimmäisen ottelunsa pariin kuukauteen ja ratkaisi heti jatkoaikavoiton Vancouver Canucksille. Canucks kaatoi Minnesota Wildin 3-2.

Sutterin edellinen ottelu oli niinkin kaukaa kuin 24. marraskuuta. Hän missasi siis tässä välissä 21 seuransa ottelua. Tauko näkyi ja tuntui otteissa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Keuhkot olivat aika kovilla tänään, mutta mielestäni pelasimme aika hyvän vierasottelun. (Thomas) Vanekin viime hetkien tasoitusmaali oli luonnollisesti todella iso. Jatkoajalla voi tietysti aina tapahtua ihan mitä vain, joten olimme onnekkaita, mutta samalla myös pelasimme hyvin, Sutter sanoi NHL.comissa.

Sutterin paluu miellytti myös valmennusjohtoa.

– Se oli hyvä. Jos unohdetaan maalikin, niin hän pelasi todella hyvin pitkän tauon jälkeen. Hän oli vahvana kiekossa ja tietysti hänen saamisensa aloituksiin molemmissa päissä kenttää oli iso asia, valmentaja Travis Green ihasteli.

Canucks voitti toisen ottelun peräkkäin ensi kertaa sitten joulukuun alun.