[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Chicago-Detroit
Sunnuntaina 14.1 klo 19.30
NHL

Chicago on oudossa tilanteessa. Dynastia alkaa pikkuhiljaa murentumaan ja kuluva kausi on ollut sille vaikea. Joukkue ei ole tässä vaiheessa kautta kiinni edes pudotuspelipaikassa, eikä mikään takaa että se sinne edes yltää. Edellisestä viidestä ottelustaan se on voittanut kolme, joista etenkin Winnipeg-voitto oli osoitus ”vanhasta” Chicagosta. Patrick Kane on joukkueensa paras tehomies saldolla 18+27, Kanen jälkeen tehot putoavat reilusti. Jeff Glass on onnistunut upeasti maalilla, uusi nimi maalilla on onnistunut voittamaan joukkueen luottamuksen puolelleen.

Detroit hävisi juuri tylysti Pittsburghille ja sai näytteen nopeasta ja taitavasta jääkiekosta. Pudotuspelipaikan käytännössä menettänyt Detroit saattaa sukeltaa vielä rumasti kevätkaudella. Toki kaksi peräkkäistä tappiota ovat tulleet koko kautta hallinneelle Tampa Baylle ja nousukuntoisella Pittsburghille. Detroitin akilleen kantapää on edelleen maalinteko, joka ei tuota tarvittavia määriä osumia, jotta voitoista voitaisiin taistella joka ilta.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Chicagolta uupuvat hyökkääjä Artem Anisimov, puolustaja Michal Rozsival sekä ykkömaalivahti Corey Crawford. Detroitilla ei mainittavia poissaoloja ole.

Arvio

Chicago on tiukan paikan edessä, sen pitäisi pystyä nousemaan pudotuspelijunaan, mutta maalinteko on vaikeaa ja ykkösmaalivahti Crawfordin loukkaantuminen tuli huonoon saumaan. Toki Jeff Glass on onnistunut mukavasti maalilla. Detroitin hyvä alkuvuosi meinaa valua hukkaan nyt tulleen kahden tappion myötä, mutta kiusaamaan se pystyy vielä monia joukkueita loppukauden aikana. Chicagon on nyt näytettävä että se on vahvempi ja parempi joukkue, joka pystyy ottamaan tarvittavat voitot rutiinilla. Etenkin kotikentällä sen on oltava ilkeä, agressiivinen ja näytettävä kaapin paikka vieralijoille. Chicagon parantunut tehokkuus maalin edessä lupaa huonoa Detroitille.

Chicago-Detroit 1 (1.89)