[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Los Angeles Kings-San Jose Sharks
Maanantaina 15.1 klo 23.00
NHL

Maanantai-iltana jatkuvat primetime NHL-ottelut, tällä kertaa paremmuutta toisistaan hakevat pudotuspelipaikassa kiinni oleva LA Kings ja pudotuspelipaikkaa jahtaava San Jose Sharks.

LA Kings on hieman huonossa vireessä juuri nyt. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa, ja edelliset kolme peliä ovat tuottaneet vain tappioita. Kings on edelleen kiinni pudotuspelipaikassa, kiitos hyvän alkukauden, mutta nähdyllä pelillä varmana pidetty paikka voi olla uhattuna. San Jose on yksi haastajista, jotka himoavat tuota paikkaa. Anze Kopitar on palannut tasolleen heikon viime kauden jälkeen, slovenialainen johtaa joukkueensa pistepörssiä tehoilla 18+27. Syksyllä joukkueeseen treidattu Jussi Jokinen on edelleen sivuraiteella, eikä pääse edes pelaavaan kokoonpanoon joka ottelussa.

San Josen vire on myös heikko, kaksi voittoa viiteen otteluun on liian vähän, etenkin kun joukkue on tiputettu pois pudotuspelipaikalta. Joukkue katkaisi kolmen ottelun voittoputken niukalla 6-5 voitolla jatkoajalla Arizonaa vastaan. Joonas Donskoi säkenöi ottelussa tehden uransa ennätyspisteen yhdessä ottelussa, 2+1. Brent Burns on noussut joukkueensa tehoikkaimmaksi pelaajaksi tehoilla 7+26. Tehosaldo -18 tosin hieman himmentää sädekehää. Logan Couturella maaleja on kasassa jo 17, mikä on paras suoritus joukkueen sisällä.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Kingsillä ei poissaoloja ole. San Joseltakin uupuu ainoastaan puolustaja Dylan DeMelo.

Arvio

Ottelu on klassinen neljän pisteen kamppailu, joukkueet kilpailevat menestyksestä saman konferenssin ja saman divisioonan sisällä, eli tätä peliä ei haluta hävitä. Molemmat joukkueet ovat sekä tehtyjen että päästettyjen maalien osalta alhaisissa lukemissa (LA Kings 128-103, San Jose 116-111) eli maaliodotusarvo on normaalia NHL-peliä pienempi. Lisäksi ottelun tärkeys tuo varmasti varovaisuutta ja tarkkuutta peliin, etenkään San Jose ei voi hukata tärkeitä pisteitä tyhmiin virheisiin. Edelliset kahdeksan keskinäistä kohtaamista ovat menneet alle 5.5 maalin keskiarvolla, eli tasaista on ollut. Sama tahti jatkunee edelleen, luvassa on kiivas kamppailu, jossa ei kuitenkaan maaleilla mässäillä. Pienellä riskillä voi kokeilla pelata todella vähämaalista peliä, osuessaan se antaa hyvän kertoimen.

LA Kings-San Jose Sharks alle 4.5 maalia (2.95)