Kanadalaishyökkääjä Michael Dal Colle oli muutama vuosi sitten OHL-junioriliigan kuumimpia pelaajia. Vuoden 2014 draftissa New York Islanders varasikin hänet numerolla viisi.

Dal Colle, 21, ei kuitenkaan ole päässyt tositoimiin vielä NHL:ssä. Viime kauden hän vietti kokonaan AHL-joukkue Bridgeport Sound Tigersissa, jossa 75 ottelussa saalisti tehopisteet 15+26=41.

[readmore from=”uutiset”]

Tällä kaudella Dal Colle on pelannut Sound Tigersissa 34 ottelua tehoin 5+13=18. Perjantaina hän sai viimein kuulla iloisia uutisia, kun New York Islanders ilmoitti hänen pääsevän tositoimiin NHL:n paikallisottelussa New York Rangersia vastaan. Dal Colle pääsee pelaamaan NHL-uransa avausottelunsa Madison Square Gardenissa.

– Olen unelmoinut tästä mahdollisuudesta lapsesta saakka. On hyvin onnellista aikaa minulle ja perheelleni, Dal Colle totesi New York Postin mukaan.

Islandersin päävalmentaja Doug Weight toteaa kovan työn tuottaneen tulosta.

– Hän on ollut todella hyvä ja tasainen. Hänen numeronsa voisivat olla paremmatkin kuin ovat ja se oli viestinä. Mike on tehnyt kovasti töitä ja tullut tasaisesti paremmaksi. Hän on nyt vahvempi. Hän on ansainnut mahdollisuutensa, Weight sanoi New York Postille.