[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

NY Rangers-NY Islanders
Lauantaina 13.1 klo 20.00
NHL

Lauantai-iltana pelataan jälleen NHL-kiekkoa suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan. Ny Rangers tarvitsee elintärkeät pisteet pudotuspelitaistelussa, NY Islanders on ajautunut vaaralliseen tappioputkeen kriittiseen aikaan.

NY Rangers on hävinnyt kolme ottelua edellisestä viidestä, mutta onnistunut napsimaan pisteitä peräti neljästi. Pisteet ovatkin tulleen tärkeään aikaan, sillä Metropolitan-divisioonan sisällä käydään ennennäkemättömän tiukka taistelu paikoista pudotuspeleihin. Rangers on vain kaksi pistettä edellä Pittsburghia, joka kärkkyy viimeistä pudotuspelipaikkaa, välissä on vielä Carolina. Rangers on pystynyt ottamaan pisteitä nimenomaan hyvän maalivahtipelin ja puolustuksen ansosta, mutta hyökkäyspässä joukkueella on vielä tekemistä. Mats Zuccarello on joukkueensa tehokkain tehoilla 8+23, Michael Grabner puolestaan tehokkain maalintekijä, osumia hänellä on kasassa 18.

NY Islanders on ajautunut tappioputkeen väärään aikaan ja valahtanut Metropolitan-divisioonan viimeiseksi. Eroa toki ei ole kuin kaksi pistettä pudotuspelipaikkaan, mutta peli näyttää juuri nyt todella vaikealta ja etenkin puolustuksessa on ollut suuria, suuria ongelmia. Joukkue on voittanut vain kerran viimeiseen kuuteen otteluun, ja päästänyt koko sarjassa näiden otteluide aikana eniten maaleja, peräti 29 osumaa omaan rysään. John Tavares jatkaa joukkueensa suunnannäyttäjänä, pisteitä ykköspelaajalla on 22+29, pisteen päässä on Josh Bailey tehoilla 12+38. Joukkueen paras maalintekijä on yllätysnimi Anders Lee, jolla osumia on kasassa 25! Tehoja joukkueelta siis löytyy hyökkäyssuuntaan, mutta samalla se on päästänyt eniten maaleja koko sarjassa, 158 osumaa.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Rangersilla ei ole poissaoloja. NY Islandersilta puuttuu ainoastaan hyökkääjä Nikolay Kulemin.

Arvio

Vaikka kumpikaan joukkueista ei ole varsinaisesti hurmannut viime aikoina, on NY Rangers joukkueista tasapainoisempi ja valmiimpi menestymään. NY Islandersin todella räikeästi vuotava puolustus on asia, johon Rangers varmasti iskee. Jalkanopeat Mats Zuccarello, Chris Kreider ja kumppanit saavat nopeudellaan varmasti tarvitsemansa tilan Islandersin sekasortoisen puolustuksen keskellä ja syventävän paikalliskilpailijan tuskaa. NY Rangers kairaa voiton hyvän puolustamisen ja tehokkaiden vastahyökkäysten kauttaa, mukava kerroin houkuttaa pelaamaan kotivoiton puolesta.

NY Rangers – NY Islanders 1 (2.20)