[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Buffalo-Winnipeg
Keskiviikkona 10.1 klo 02.00
NHL

Buffalon kaudesta on sanottu jo likipitäen kaikki mahdollinen. Kausi on ollut ohitse jo pitkään ja taustalla katseet on käännetty jo seuraavaan kauteen, ikävä kyllä jälleen tammikuussa. Viidestä edellisestä ottelustaan Buffalo on hävinnut neljästi, edellinen voitto on viime vuoden puolelta. Joukkueen tähtipelaajat alisuorittavat raskaasti ottelusta toiseen, häviäminen on liian tuttua Evander Kanelle, Jack Eichelille ja Rasmus Ristolaiselle. Buffalo on toistaiseksi sarjan toiseksi huonoin joukkue, mutta näillä näytöillä jopa heikko Arizona nousee sen ohitse sarjataulukossa. Buffalo on tehottomin joukkue koko sarjassa, se on viimeistellyt ainoastaan 94 osumaa.

Winnipeg pelaa aidosti isoista asioista tällä kaudella. Tulivoimainen hyökkäys yhdistettynä laadukkaseen puolustukseen sekä ennen kaikkea tiiviiseen viisikkopeliin on ollut kaiken avain, joukkue on kuuma! Sen edellinen tappio tuli joulukuussa 2017, jonka jälkeen meno on ollut vakuuttavaa. Edes Mark Scheifelen poissaolo keskikaistalta ei ole näkynyt kuten odotettiin. Patrik Laine on pelannut seitsemän ottelua putkeen ilman maalia, joten kohta uskoisi ketsuppipullon jälleen aukenevan. Joukkue on koko sarjan mittapuulla kolmantena, edellään ainoastaan Tampa Bay ja ehdoton yllätysjoukkue Vegas. Tasapainoista peliä tukee maalitilastot, joukkue on tehnyt 144 maalia (eniten omasta konferenssista) ja päästänyt 117 osumaa.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkueelta sivussa on puolustaja Victor Antipin. Winnipegiltä sivussa jatkaa ykkössentteri Scheifele.

Arvio

Joukkueet kohtasivat viimeksi viime viikolla, Winnipeg oli silloin kotonaan vahvempi lukemin 4-3. Buffalo on kotonaan paljon parempi joukkue kuin vieraissa, kotikaukalossa sillä on mahdollisuus taistella voitoista, vieraissa ote lipsuu pahemman kerran. Winnipeg on vielä nuori, vasta parhaita vuosiaan lähestyvä joukkue, joka pystyy kaatamaan kenet tahansa. Lähtökohtaisesti Buffalo jää jalkoihin pelinopeudessa ja kiekkovarmuudessa, joka kääntää ottelun vierasjoukkueen eduksi. Nopea ja nälkäinen Winnipeg jatkaa tappiotonta vuottaan vielä ainakin tämän ottelun verran ja ottaa kaksi pistettä lisää itselleen.

Buffalo-Winnipeg 2 (2.00)