[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Vegas Golden Knights-Toronto
Sunnuntaina 31.12 klo 22.30
NHL

Vegasin draivi uutena joukkueena ei laannu, vaan se porskuttaa peräti viiden ottelun voittoputkessa. Putjen, jonka aikana se on kotikentällään kaatanut mm. Tampa Bayn ja Washingtonin. Lisäksi vieraskentällä se kaatoi äskettäin Los Angelisin. Joukkue on kerännyt toiseksi eniten pisteitä koko sarjasta Tampa Bayn jälkeen ja johtaa omaa konferenssiaan. Kaikki nämä ovat niin paljon enemmän mitä joukkueelle ennustettiin ennen kauden alkua. William Karlsson on yllättänyt kaikki 17:sta osumallaan, ja Erik Haula pelaa ennätyskauttaan, kakkosketjussa viilettävä suomalainen on iskenyt jo tehot 13+12.

Toronto on kärsinyt mm. Auston Matthewsin loukkaantumisesta, ja on siitäkin huolimatta selkeästi oman divisioonansa parhaimmistoa. Jossain välissä joukkue meinasi ajautua tappioputkeen, mutta onnistui nousemaan sieltä omalle tasolleen. Joukkue onkin voittanut kolme ottelua viimeisestä viidestä ja etenkin peli hyökkäyssuuntaan tuntuu toimivan hyvin. Auston Matthews on joukkueensa tehokkain pistemies, vaikka on joutunut huilaamaan kymmenen peliä, tehot 15+14 puhuvat puolestaan. James van Riemsdyk johtaa joukkueensa maalipörssiä, osumia on kasassa 17.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Koijoukkueelta sivussa ovat hyökkääjä William Carrier sekä puolustajista Luca Sbisa ja Clayton Stoner ja maalivahti Oscar Dansk. Torontolta sivussa on edelleen puolustaja Nikita Zaitsev.

Arvio

Vegasilla on ollut pahimmillaan peräti kolme maalivahti loukkaantuneiden listalla, mutta silti se on napsinut pisteitä erittäin tasaisesti. Sen kotihalli on ollut täynnä illasta toiseen ja pelaajienkin mielestä Vegas on paras paikka pelta juuri nyt. Marc-Andre Fleury on kuntoutunut vammastaan ja tuo lisää varmuutta joukkueen maalille. Toronto on myös selkeä pudotuspelijoukkue, jos mainittavaa romahdusta ei kevätkaudella tule. Vegasin puolustus on ollut hieman pitävämpi kuin Toronton, ja Vegas nimenomaan pitää peliä kontrollissa koko ajan. Ottelusta muodostunee tiukka kamppailu, jonka Vegas tapansa mukaan vie nimiinsä ja ottaa jälleen upean voiton. Joukkueiden ensimmäinen virallinen kohtaaminen päättyi Toronton voitoon voittomaalikisassa marraskuun alussa. Vegasin kuumaa virettä ja näytönhalua ei voi aliarvioida, etenkään villiintyneen kotiyleisönsä edessä.

Vegas-Toronto 1 (2.26)