[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Tampa Bay-Montreal
Perjantaina 29.12 klo 2.30
NHL

Tampa Bay jatkaa vakuuttavasti sarjan parhaana joukkueena. Marraskuun lopulla nähty pieni kompurointi on taakse jäänyttä elämää. Heti joulukuun alussa joukkue täräytti seitsemän ottelun voittoputken vakuuttavalla maalierolla 33-15. Myös ennen joulutaukoa pelatuissa otteluissa Tampa oli voitokas, kun se kaatoi Ottawan ja Minnesotan kotikentällään. Nikita Kutsherov dominoi pistepörssiä, hyökkääjätähdellä on pelattuna 35 ottelua, joissa on syntyneet tehot 24+27 / +14. Steven Stamkos jatkaa myös pistepörssin viiden parhaan joukossa, hänen tehonsa ovat 13+32 / +17.

Montreal ei tunnu saavan konettaan käyntiin millään tämän kauden aikana. Joukkue hävisi ennen joulua Edmontonille 1-4, ja joulutauon jälkeen heti Carolinalle 3-1. Joukkue on ollut jo pidempään takamatkalla pudotuspeleihin nähden, ja nyt ero on jo kahdeksan pistettä. Tämän hetken Motreal on tehoton joukkue, joka päästää liikaa maaleja. Tähtivahti Carey Price ei ole pystynyt kannattelemaan huonoa joukkuetta.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Tampa Baylla ei suuria loukkaantumishuolia ole peliin lähdettäessä. Myöskin Montreal pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan.

Arvio

Tampa Bay on ollut kiistatta NHL:n paras joukkue syyskaudella. Joukkueen peliä on ilo katsoa ja etenkin sen kirkkaimpien tähtien ratkaisuja hyökkäysalueella. Tampa on iskenyt eniten maaleja tämän kauden sarjassa (133) ja päästänyt kolmanneksi vähiten (87), nämä lukemat kertovat kuinka erinomainen joukkue on kyseessä. Montrealin vastaavat lukemat ovat 99-117, jotka kuvastavat alkukautta. Perinteikkään joukkueen yhteispeli ei nyt ota löytyäkseen millään, Montrealin kokoonpanolla pitäisi pelata huomattavasti parempaa lätkää paremmilla tuloksilla. Joukkueen sisällä on vakavan mietinnän paikka, miten tästä jatketaan eteenpäin, sen verran vahvasti tämä kausi on menossa täysin vihkoon. Tampa Bayn kotivoitto kelpaa veikkaajille, isokin kotivoitto on erittäin mahdollinen, sillä epävarma Montreal on juuri sopiva suupala sarjajohtaja Tampa Baylle.

Tampa Bay -1,5 sis. jatkoajan ja RL-kisan (2.60)