Arizona Coyotes vahvistaa nostaneensa hyökkääjä Lawson Crousen takaisin NHL:ään. Crouse pelasi lokakuussa Coyotesissa seitsemän ottelua kiikaritehoin, minkä seurauksena hänet lähetettiin AHL-joukkue Tucson Roadrunnersiin.

AHL:ssä Crouse on pelannut Tucsonissa 17 ottelua. Hänen tehopisteensä ovat 3+7=10.

Viime kaudella Crouse sai Arizonassa peliaikaa 72 ottelussa. Hänen tehonsa olivat 5+7=12.

Arizonalla ei ole kulkenut joukkueen taapertaessa NHL:n jumbona. 38 ottelustaan joukkue on voittanut vain kahdeksan.

Crouse on Florida Panthersin ykköskierroksen varaus vuodelta 2015. Florida kauppasi hänet kuitenkin Arizonalle.

Crouse edusti Kanadaa nuorten MM-jääkiekossa Helsingissä 2016-17. Kanadan taival päättyi siinä turnauksessa puolivälierätappioon Suomelle maalein 5-6. Crouse muistetaan ottelun jälkeisestä haastattelusta, jossa hän oli todella pettynyt ja vaikutti poissaolevalta.